Sense senyal.

Durant la jornada d'ahir el blog va romandre tancat en solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià, el quals es van veure obligats a tancar els seus repetidors que permitien veure Tv3 a València. La causa és el llarg litigi, primer amb el PSOE i agreujat amb l'adveniment al poder del PP valencià, que els ha imposat multes de fins 600.000 i l'amenaça d'embargament si el tancament de les instal·lacions esmentades no es duia a terme. A partir d'ara els valencians només podràn accedir a un canal amb la seva llengua: un Canal 9 manipulat o es parla el valencià tan sols als informatius i algún programa de producció propia, on els contiguts conformen un altaveu propagandístic del PP.
Sens dubte, tot això respón a una extrategia de l'executiu de Camps per trencar el marc comú de la llengua i cultura que uneix Catalunya i València, tot i creant una cortina de fum que intenta tapar les vergonyes del seu partit, ple de personatges imputats per la Justicia (Carlos Fabra, el propi Camps...)
Tot plegat, una altre motiu que demostra que en València es viu en una pseudo- democràcia, on s'ataca la cultura, es vulneren drets fonamentals com el de la lliure informació i expressió i al capdamunt, es conforma un poble governat per un personatge del qual la justicia encara haura de decidir si es aigua clara o no. Molts valencians fa temps que sabem que les aigües, per estancades, estàn podrides.

btemplates